Projekt leírása:

Alapítványunk küldetése és missziója, hogy az újonnan kialakítandó szolgáltatásaink nyújtása révén minél több családnak nyújtsunk segítséget azáltal, hogy széles spektrumú szolgáltatói csomagot kínálunk akár a normál nevelési igényű, akár a speciális nevelési igényű óvodás és általános iskola alsó tagozatos korú gyermekek számára.

Üzleti modellünk, hogy az egyszerű játszóházi gyermekfelügyelettől, a különféle tantárgyakból történő korrepetáláson és a pszichológiai tanácsadáson át egészen a mozgás és beszédfejlesztő foglalkozásokig, széles körben kínálunk szolgáltatásokat az érdeklődő családok számára. Az intézmény dolgozói között előnyben részesítjük a hátrányos helyzetű munkavállalókat, hogy ezen társadalmi csoport helyzetét is segítsük foglalkoztatásuk, képzésük, szakmai fejlesztésük által.

A projekt segítségével megépült a józsai fejlesztő központunk ahol 120 m.-es kerékpár tanpályát, a 80 nm.-es minigolf-pályát, az Ayres módszerére kifejlesztett mozgás terápiás szobát is kialakítottunk a gyerekek számára.

A projektünk kapcsán továbbá 6 fős, hátrányos helyzetű munkavállalót tudtunk foglalkoztatni.

Projekt adatok:

Pályázó neve: Speciális Szükségletűekért Alapítvány